• Handboekbinderij Seugling te Amsterdam sinds 1923, ambachtelijke handboekbinders

  De boekbinders van de Veemkade te Amsterdam

  alles wat wij nieuw kunnen maken dat restaureren wij ook

   

   

 • Reacties van klanten

  Hieronder vindt een een aantal reacties van klanten op het door ons geleverde werk. Wij hopen dat de reacties een goed beeld geven van de mogelijkheden die u als klant bij ons heeft. 


 • ...We have send out a letter to all our Dissertation students, recommending that they use your Book Binding Company for their dissertations...

  Henley Management College


 • Presentatie

  De opdrachtgever is er heel blij mee en ze zijn zeer onder de indruk van jou werk. Het extra zware inlegblad dat we erop gedaan hebben maakt het werk perfekt en af. Ook de ondersteunende bodem die je er ingemaakt hebt is op zichzelf een kunstwerkje. Nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet.

  Anne Rodermond


 • Bijbel restauratie

  Iedere dag wanneer we in de bijbel lezen uit mijn vriendin haar bewondering voor het fantastische resultaat dat u bewerkstelligde. Dat wil ik u toch nog even mededelen.  

  W. de Haan, een zeer tevreden klant


 • Fotoboeken

  Mijn aanbeveling,

  Na een uitgebreide photoshoot wilde mijn opdrachtgever zijn foto’s in runderleder gebonden fotoboeken. Diverse boekbinders leverde ik de specificaties voor deze boeken en vroeg daarbij tevens een offerte.
  Alle (!) boekbinders konden of wilden geen offerte geven. Reden: het door mij gewenste product kon niet worden gemaakt. Er was één uitzondering. Boekbinderij Seugling accepteerde de opdracht en bracht een offerte uit.
  Het werk was niet eenvoudig zei Mieke Stouten erbij, maar kon worden gemaakt.
  Tot mijn grote tevredenheid zijn vervolgens prachtige boeken gemaakt die zeer in de smaak vielen bij mijn eigen opdrachtgever.
  Deze boeken bevielen mijn opdrachtgever zo goed, dat voor een soortgelijke photoshoot opnieuw opdracht voor deze boeken werd gegeven.
  Daarom … de beste boekbinders in Nederland.

  Fred Lucas


 • ..Het werk dat de mensen van Seugling leveren staat zelfs binnen de wereld van het ambachtelijk boek buitengewoon hoog aangeschreven.Het scala aan mogelijkheden dat zij vanuit hun kennis van het ambacht kunnen aanbieden, maar ook de technische voorzieningen die zij daarvoor in huis hebben, is in de Amsterdamse binnenstad absoluut uniek...

  H. van der Liet


 • ...Wij hebben goede ervaringen met de werkzaamheden die de boekbinderij voor ons bedrijf heeft verricht...

  Veldkamp marktonderzoek BV


 • ....Dit zijn omvangrijke projecten en de opdrachtgever vindt het van groot belang het ontwerp zo goed mogelijk gevisualiseerd te zien... Boekbinderij Seugling kan precies dat maken wat ik in mijn hoofd heb, ten einde een zo goed mogelijk beeld te geven van het uiteindelijke resultaat... Dit soort bedrijven moeten wij koesteren...

  Marise Knegtmans, vormgeefster


 • ...Handboekbinderij Seugling levert bindwerk van de hoogste kwaliteit...

  Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten


 • ... deze boekbinderij levert echt vakmanschap en maatwerk, zowel in een oplage van 50 als 1 uniek exemplaar. Een handboekbinderij als deze is schaars...

  Betty Ras, beeldend kunstenaar
  Uitgeverij Moving Multiples